What is Whistle-blowing ?

تم إضافة السؤال من قبل AHMED IMRUL KAYES , Senior Consultant , HR Bangladesh Ltd.
تاريخ النشر: 2015/01/04
Emad Mohammed said abdalla
من قبل Emad Mohammed said abdalla , ERP & IT Software, operation general manager . , AL DOHA Company

The disclosure by a person, usually an employee in a government agency or private enterprise, to the public or to those in authority, of mismanagement, corruption, illegality, or some other wrongdoing.