Why for design of foundations only service load combinations are used? Why not design?

تم إضافة السؤال من قبل Omair Abduljaleel Ali Al-Quliey , مدير لمكتب المهندسين اليمنيين , مكتبي مكتب المهندسين اليمنيين
تاريخ النشر: 2015/01/03
Amin Ullah
من قبل Amin Ullah , Senior Land Suveyor , Pay Ah Heng Contractor Pte. Ltd.

Design for Load does not require "design" because it does not require a aesthetic view.