What is the career opportunity and development programme for a geophysicist in UAE?

تم إضافة السؤال من قبل Obinna Ambrose Umeh , Geophysics Technical Services and Business Development Manager , Trans Africa Technical Network Nigeria Limited (TATNET) and Acme Consulting Company JV
تاريخ النشر: 2015/01/02
Saiful Islam Hiron
من قبل Saiful Islam Hiron , Site HR Manager , Handicap International

Please go to www.bayt.com and search relevant jobs.