As a front liner or front officer how can we know that our performance is efficient?

تم إضافة السؤال من قبل wilfredo jr. ediza , bellman/room attendant , aj hi time hotel and restaurant
تاريخ النشر: 2015/01/01
abderahim assouka
من قبل abderahim assouka , حارس أمن , RIBAT KHADAMAT - STRADOM

its easy to know that , give me a chance and try me if I can do it or not