In search engine optimization, what are the search engines I should focus on?

تم إضافة السؤال من قبل padmakumar pathiyil , Marketing Consultant , Management Consultancy
VENKITARAMAN KRISHNA MOORTHY VRINDAVAN
من قبل VENKITARAMAN KRISHNA MOORTHY VRINDAVAN , Project Execution Manager & Accounts Manager , ALI INTERNATIONAL TRADING EST.

Most Popular Search Engines:

Google; Bing;  Yahoo;  Ask.com; AOL.com; Blekko.com; Wolframalpha;  DuckDuckGo; WayBackMachine;

ChaCha.com