What is the difference in Significant and Sequential coding systems in warehouse coding?

تم إضافة السؤال من قبل murad Ali , Warehouse Manager , Power Engineering Concern
تاريخ النشر: 2015/01/01
MUHAMMAD SHAHZAD KAFEEL
من قبل MUHAMMAD SHAHZAD KAFEEL , STORE AND WAREHOUSE INCHARGE , GLOBAL GUMS AND CHEMICALS (PVT) LTD

significiant coding is some items is too much necessary so its separately followup and sequence coding is can any item place a alphabetical or numerical