How do you handle an irrate customer and what does the real customer service mean?

تم إضافة السؤال من قبل kashif raza , Consultant 3 , Limtex Infotech Limited
تاريخ النشر: 2014/12/31
JONAS BRYAN DARIA
من قبل JONAS BRYAN DARIA , COSTODIAN/ DIE MAINTENANCE , Creative Die cast Philippines Corp

the real customer service is to given a right information and a good service from customer