Do you think that work will stop one day just because of related to person ?

تم إضافة السؤال من قبل Saleem Alessa , مدير الشئون الإدارية والموارد البشرية , مكتب المهندس فهد على رضا
تاريخ النشر: 2014/12/30
muruga mohan
من قبل muruga mohan , Accounts Manager In PSR HOMETEL a Three Star Hotel As Accounts Manager , I. LG Electronics India Pvt Ltd

No, Its Totally depend upon employees ability

mohamed ahmed mohamed mahmoud
من قبل mohamed ahmed mohamed mahmoud , Assistant Director of House Keeping , ask me please

The work never stops for any reason the employee was actually finding the right solutions for him and for the job