How has your life changed since you have started teaching?

Like, for example, how was your personality before teaching and now?

تم إضافة السؤال من قبل مستخدم محذوف‎
تاريخ النشر: 2014/12/29
rabeeaha omer
من قبل rabeeaha omer , معلمة , وزارة التربية والتعليم

Become more serious - committed to punctuality - disciplined - arranged - educated in my field - know what I want - look for the best

Orouba Dandashly
من قبل Orouba Dandashly , Housing/invoicing/planner , Saudi Oger, Kaust Project

I became more patient  with people & accept all personalities regardless of their background  or education

PEDRO MARTORANO
من قبل PEDRO MARTORANO , DRILLING MANAGER , PETROINDEPENDENCIA, S.A.

Really, the experience of teaching has been unique for me. My personality is more robust and is very pleasent to exchange knowlegde with my students.