Which of the following can be magnified by magnetic amplifier (a) voltage (b) current (c) power (d) none of above

تم إضافة السؤال من قبل Alex Al Yazouri , General Manager , Al Mushref Cooperative Society
تاريخ النشر: 2014/12/28
Ahmad Hussain
من قبل Ahmad Hussain , Electrical Head , Acwa Power

Magnetic Amplifiers are used to amplify Electrical signals, It can either be voltage or current in both cases actually power is increasing P = V * I

Now Transistor based amplifiers are used instead of these