What is your favorite subject?

تم إضافة السؤال من قبل Vinod Jetley , Assistant General Manager , State Bank of India
تاريخ النشر: 2014/12/26
Ismi Puji Hastuti
من قبل Ismi Puji Hastuti , English Teacher , SMK Widya Taruna

History, Social, English, Culture, Sport for sure.

Charimar Ferrer
من قبل Charimar Ferrer , Senior VM , Noul Central Markets (Bloomingdale’s-Kuwait)

My favorite subject is human resource management,

I am also interested in principles of management/marketing and economics.

souha safir
من قبل souha safir , إدارية , قطاع التربية

Diplomacy and foreign policies as well as human development

zafar abbas minhas
من قبل zafar abbas minhas , Freelance Writer , DAILY MASHRAQ

HISTORY ,,,,,,,,, POLITICS ,,,,,,,,,,,,,, HUMAN DEVELOPMENT  & SPORTS ,,,,,,,,,,,,, ANYTHING NOT RELATED WITH BUSINESS ,,,,,,,,,,,,, GOOD DAY

فؤاد أحمد حسين
من قبل فؤاد أحمد حسين , مدير , حكومي

CIVIL ENGINEERING,,, air port  and runway construction

Mahroofa Baluch
من قبل Mahroofa Baluch , Customer Service Manager , Sunway Holidays

Consumer behavior and organizational behavior :)

Muhammad  Sultan
من قبل Muhammad Sultan , Police Officer , Punjab Police (Dolphin Squad Lahore)

Business , Business and Business.

Elke Woofter
من قبل Elke Woofter , Project Assistant , American Technical Associates

my favorite subject is history ... and I have chosen a job in science ...

Wolf Klaas Kinsbergen
من قبل Wolf Klaas Kinsbergen , Managing Director, Designer , ingenieursbureau KB International NV

My favorite subjects are engineering (civil, structural, geothermical) and management