If you are a team leader, would the ego with in the team affect your work?

تم إضافة السؤال من قبل مستخدم محذوف‎
تاريخ النشر: 2013/07/04
amer jayyousi
من قبل amer jayyousi , Business Development Consultant , freelance

as a leader there is no personal ego.

leaders think of the team as one unit, his ego is the teams ego.

thats what makes leaders leaders.

VENKITARAMAN KRISHNA MOORTHY VRINDAVAN
من قبل VENKITARAMAN KRISHNA MOORTHY VRINDAVAN , Project Execution Manager & Accounts Manager , ALI INTERNATIONAL TRADING EST.

Answer : I support Mr. Amer

I support your views: eg. Delhi