How does a community manager with a marketing background differ from one with journalism (editorial) background?

تم إضافة السؤال من قبل Usman Naeem Khokhar , Growth Hacker (Itchy Fingerz) , NetSol Technologies
تاريخ النشر: 2014/12/25
randa benmalek
من قبل randa benmalek , مترجمة منقهة و مصححة حرة , دار شهاب للنشر

the one with marketing backround tries to get specific clientsof a field attached to his field of work  instead the one with journalism background tries to touch every level of socity