As a Fleet Manager how you can reduce the fuel consumption for your fleet?

تم إضافة السؤال من قبل Mohamed Osman Mohamed , Fleet Maintenance Manager , Alnakhlah National for Transportation Services
تاريخ النشر: 2014/12/25
Sheikh Muhammad zahid
من قبل Sheikh Muhammad zahid , Deputy Manager , Sainsbury's

Use the consolidation  process will help to reduce the fuel consumption.

Also the  efficient  route Planning will help you to reduce the Fuel Consumption.

Hope It will Help