What are the steps that I should follow in order to determine the training needs of my administration ?

تم إضافة السؤال من قبل احمد مهدي حسن حجازي , RESEARCHER AT General Administration of organizing and training , GENERAL AUTHORITY FOR INVESTMENT
تاريخ النشر: 2014/12/24
Saiful Islam Hiron
من قبل Saiful Islam Hiron , Site HR Manager , Handicap International

1. Identify the problem.

2. Decide methodology and tool.

3. Data collection.

4. Analysis.

5. Recommendation.