Which one of the following best describes direct labor ?1- prime cost, 2- period cost, 3- product cost, 4- Both product and prime cost.

تم إضافة السؤال من قبل ahmed afify , Marketing , May way foundation
تاريخ النشر: 2013/07/03
Ahmed Tharwat
من قبل Ahmed Tharwat , Senior Accountant , Fashion Gathering

Both product cost and prime cost

Leah Mae Yama
من قبل Leah Mae Yama , Sales and Marketing Assistant , National Car Company.

i think prime cost and production cost..

ahmed abo khalil
من قبل ahmed abo khalil , accountant , Special project

certainly .........Both prime cost and product cost

ahmed afify
من قبل ahmed afify , Marketing , May way foundation

Both prime and product cost

Muhammad Imran
من قبل Muhammad Imran , Corporate Finance and Management accounting tutor , London's Learning

4- Both product and prime cost..

Fasil Kassa
من قبل Fasil Kassa , Supply Chain Manager , United Beverages Share Company

1.
Prime cost

tarek hamed abdel hameed
من قبل tarek hamed abdel hameed , مدير حسابات , سمارت للاستراد والتصدير

i think the dircet lapor a part of product cost and prime cost but all of that dont give us a final describtion of  direct labor

nitin pardeshi
من قبل nitin pardeshi , FINANCE MANAGER , MEZOON TRAVEL LLC

Prime cost and product cost

Mostafa Mahmoud Ibrahim
من قبل Mostafa Mahmoud Ibrahim , Internal Audit Manager , شركة روابي التسويق العالمية

Both product cost and prime cost