How can rare earth elements study in thermal waters helps in exploring the geothermal resource?

تم إضافة السؤال من قبل Mohamed Mattash , Head of Hadramawt consulting center for geological studies and researches , MEMC, Hadramawt consulting center, University of Hadramawt
تاريخ النشر: 2014/12/22
romeo penaredondo
من قبل romeo penaredondo , Geothermal Project Coordinator-Asia (on call) , Maevelle Energy

to be used for the thermal gradient profile e.g. Na, K, Ca & SiO2