What are the three main digital format connections?

تم إضافة السؤال من قبل Mohamed A. ElSaid , Audio Visual Engineer , ESE Pro. - Said Al Ajou.
تاريخ النشر: 2014/12/22
Muhammad Khalid
من قبل Muhammad Khalid , Electronics Engineer , United Projects Maintenance and Operations Company

FIREWIRE, HDMI, SDI are the digital formats, which can be used for sending/receiving Audio and Video signals over a single connection.

Murugesan sundaram
من قبل Murugesan sundaram , Technical manager , Prasad

The main digital connection types are SDI, HDMI & FIREWIRE.