How can we make reports on Opera using Vision Excel if user is not expert in Excel?

تم إضافة السؤال من قبل Muhammad Yousuf Zafar , Accounts Manager , karachi marriott hotel (division of hashwani hotels limited)
تاريخ النشر: 2013/07/03
Makram Ghannam
من قبل Makram Ghannam , Front Office Manager , Saifi Suites Hotel

Through Opera Configuration you can open an excel report by creating the design needed.