IS THERE ANY ROLE OF PLANNERS IN THE ASSESMENT OF WORK FORCE THAT WILL BE REQUIRED?

تم إضافة السؤال من قبل Musadiq Rather , Administration Manager , Cottage Industries Exposition Ltd
تاريخ النشر: 2014/12/18
Mohammed Abdul Hannan
من قبل Mohammed Abdul Hannan , Planning Manager , North 25 (Subsidary of Dubai Holding & Meraas)

Yes he can drive all the work force required from his schedules

Alex Al Yazouri
من قبل Alex Al Yazouri , General Manager , Al Mushref Cooperative Society

I would say A:YES.