What the Round-robin scheduling For?

تم إضافة السؤال من قبل Emad Mohammed said abdalla , ERP & IT Software, operation general manager . , AL DOHA Company
تاريخ النشر: 2014/12/18
Shailesh Chirputkar
من قبل Shailesh Chirputkar , ITIL Processes like Service Delivery, Capacity Management and Business Continuity for America's , RAD Americas, Operational Services MetLife

It could be processor or a cluster mechanism also. Round robin also used in clustering,

Emad Mohammed said abdalla
من قبل Emad Mohammed said abdalla , ERP & IT Software, operation general manager . , AL DOHA Company

Round-robin scheduling gives each task the same chance at the processor.