What are the problems facing transport sector in Kenya and how can it be evaluated to ease logistic planning and JIT?

تم إضافة السؤال من قبل Ahmed Nasher , Air freight handling , Al-heelam c&f
تاريخ النشر: 2014/12/18
redouane lemouchi
من قبل redouane lemouchi , اداري رئيسي للتموين في قسم الوسائل العامة , SONELGAZ شركة توزيع الكهرباء والغاز للشرق ولاية خنشاة

Geographical nature*

* Dependence on non-motorized means of transport