The expense of projects increases roughly in proportion to both complexity and uncertainty.

تم إضافة السؤال من قبل Rifat Qumar , Assistant Front Office Manager , Pearl Park Hotel
تاريخ النشر: 2014/12/18
VENKITARAMAN KRISHNA MOORTHY VRINDAVAN
من قبل VENKITARAMAN KRISHNA MOORTHY VRINDAVAN , Project Execution Manager & Accounts Manager , ALI INTERNATIONAL TRADING EST.

Yes the statement is True.

RAJ DAHIYA
من قبل RAJ DAHIYA , Senior MEP Projects Manager , Trinity Engineering Services L.L.C.

Very Much True

Akhil Nair
من قبل Akhil Nair , Financial Reporting , Ford Business Service Center Pvt Ltd.

True

Basit Ali
من قبل Basit Ali , Director of Engineering , Laverda Suites & Villas / Blue Bay Resorts

A: True

Musadiq Rather
من قبل Musadiq Rather , Administration Manager , Cottage Industries Exposition Ltd

A

ANISUL ISLAM CHOWDHURY
من قبل ANISUL ISLAM CHOWDHURY , Internal Control & Compliance Officer , Union Bank Limited

B

Nadeem Asghar
من قبل Nadeem Asghar , Supply Chain Consultant/Trainer , Independent Practitioner

Absolutely true

Alex Al Yazouri
من قبل Alex Al Yazouri , General Manager , Al Mushref Cooperative Society

The correct answer is A: True.