Do you think adults with learning disabilities should pursue education?

<p>Education should be an equal opportunity for all, but it isn't in some countries.</p>

تم إضافة السؤال من قبل Kathy Mustafa , Personal Assistant to CEO- Managing Sales and Marketing Departments , Saudi Kinda Real Estate
تاريخ النشر: 2014/12/17
Olusanjo Ayinde OJUTALAYO
من قبل Olusanjo Ayinde OJUTALAYO , H.O.D. Computer Studies. , African Church Grammar School, Apata, Ibadan, Oyo State.

Yes, but  such an adult can only embark on literacy and numeracy education, in order to fit in appropriately to the society.