If Union raise voice before management, it is the result of?

<p>A) demand to increase wage.</p> <p>B) health n safety issues.</p> <p>C) resisting change in policies.</p> <p>D) problems with managers.</p> <p>E) None of the above.</p>

تم إضافة السؤال من قبل مستخدم محذوف‎
تاريخ النشر: 2014/12/17
Shruti Bhatt
من قبل Shruti Bhatt , Faculty , Genext Languages, University Branch, Rajkot

Here, there can be any answer from A, B and C. Demand to increase wage is common but other two can also be the points to raise the voice if it is too much necessity.