Which parameters are essential for the calculating confidentiality between P2P nodes?

تم إضافة السؤال من قبل Adis Golubovic , Professor of Electrical Machines, Electrical Devices and Computer Science , JU I Srednja skola "Dr.Husein Dzanic"
تاريخ النشر: 2014/12/15
Adis Golubovic
من قبل Adis Golubovic , Professor of Electrical Machines, Electrical Devices and Computer Science , JU I Srednja skola "Dr.Husein Dzanic"

Correct...

Adis Medić
من قبل Adis Medić , System and Network Engeneer, IT Support Specialist , Infosys ltd

According to the latest draft theory, the elements are: Existence, Reputation, Usability and History of nodes that makes a (P2P) network.