When you work with rigor, what purpose you expect: 1 satisfying your boss? 2 Salary Increase? 3 Evolution of the business?

تم إضافة السؤال من قبل Abdelkrim TRABELSI , Ingénieur Projet , Zodiac
تاريخ النشر: 2013/07/03
Sharmane Sovis
من قبل Sharmane Sovis , Structural Draughtsman/Rebar Detailer (Tekla Structures) , BL Harbert International

Abdulilah Rebhi Said Al mashharawi
من قبل Abdulilah Rebhi Said Al mashharawi , نائب مدير ادارة المياه و الصرف الصحي , بلدية غزة

Mukhtiar Mallah
من قبل Mukhtiar Mallah , Unit Head CPU Trade Import , United Bank Limited

Satisfying Your Boss