Define the real estate development companies activities and compare between it and other real estate activities ?

تم إضافة السؤال من قبل Asim Azaldeen Abdalrahman Mhammed , Property Manager , TAAM PROPERTY
تاريخ النشر: 2014/12/15
ahmed alyahiri
من قبل ahmed alyahiri , محامي حر , مكتب المحامي عبدالرحمن الأهدل

Strategic Planning for the future of real estate and linked with the latest technology

Asim Azaldeen Abdalrahman Mhammed
من قبل Asim Azaldeen Abdalrahman Mhammed , Property Manager , TAAM PROPERTY

Real estatate development companies are working in develop properties by make additions in old buildings or build new one in flat land .. other activites are lands trading , rent properties and hospitalty ..