What is the difference between linear actuator and micro actuator?

تم إضافة السؤال من قبل Nasser Khan , manager , Godrej Group
تاريخ النشر: 2013/07/03
taoufiq SOUIDNI
من قبل taoufiq SOUIDNI , تقني كهربائي , DANONE

linear actuator is an actuator that creates motion in a straight line, in contrast to the circular motion of a conventional electric motor. Linear actuators are used in machine tools and industrial machinery, in computer peripherals such as disk drives and printers