Bank Reconciliation Statement is (A) Ledger Account (B) Part of Cash Book (C) A separate statement (D) A sub-division of Journal

تم إضافة السؤال من قبل Mohammad Ali , Accounts Officer ( Contract) , Bharat Pumps & Compressors Ltd Naini Allahabad
تاريخ النشر: 2014/12/12
VENKITARAMAN KRISHNA MOORTHY VRINDAVAN
من قبل VENKITARAMAN KRISHNA MOORTHY VRINDAVAN , Project Execution Manager & Accounts Manager , ALI INTERNATIONAL TRADING EST.

Bank reconciliation statement is a separate one apart from Cash book, Accounts,Ledgers and Journals.

mohamed Hakim CMA CPA Candidate
من قبل mohamed Hakim CMA CPA Candidate , Accounting Manager , Andersen saudi arabia

Separate. Statment

It shows the difference betwee our  books and bank account

Faraz Sultan
من قبل Faraz Sultan , Audit and Accounts Manager , Abdulla Al Mulla Auditing Of Accounts

C

Ahmed kandil
من قبل Ahmed kandil , Cost Controller , Battour Holding Cpompany

answer is C

Abdallah Abu Zeyad CMA
من قبل Abdallah Abu Zeyad CMA , Finance Account Manager , Toyota - Abdul Latif Jameel Motors - KSA

 (C) A separate statement , The Correct Answer

Saifullah Shirazi
من قبل Saifullah Shirazi , Senior Accountant , Suraj Cotton Mills Limited

Separate Statement

Muhammad Sajjad
من قبل Muhammad Sajjad , Chief Accountant , Hassan Kabbani Est. for Gen. Const. of Buildings (IKK Group of Companies)

Bank Reconciliation Statement is a separate statement >>>>>>>>>>

Darsan s s
من قبل Darsan s s

QUESTION IS  A BANK RECONCILIATION STATEMENT ISA PART OF ................

a.  BANK ACCOUNT

b.  CASH BOOK

c.  PART OF ACCOUNTING REPORTS

d.  none of the above

pleas answer this question