Which stage do bosses have equal power in Organization that adopt a matrix structure generally pass through some structure stage?

تم إضافة السؤال من قبل Emad Mohammed said abdalla , ERP & IT Software, operation general manager . , AL DOHA Company
تاريخ النشر: 2014/12/12
RAJ DAHIYA
من قبل RAJ DAHIYA , Senior MEP Projects Manager , Trinity Engineering Services L.L.C.

At the stage of "Functional Manager" and "Manager of Project Managers"