Which is the place do I have to work? What is the pay-scale of the company? What are the rules and regulations of the company?

تم إضافة السؤال من قبل ANEELL SHRESTHA , senior salesman , peanuts pvt.ltd.
تاريخ النشر: 2014/12/12
Saiful Islam Hiron
من قبل Saiful Islam Hiron , Site HR Manager , Handicap International

I want to work in comfortable environment. Every organization has HR policy.