Explain predictive maintenance?

تم إضافة السؤال من قبل AFTAB ALI KHAN , HSE Supervisor , PAKISTAN NAVY
تاريخ النشر: 2014/12/11
usama ilyas
من قبل usama ilyas , Site Civil Engineer , Ekleel construction & contracting

predictive maintenance is monthly or weekly basis maintenance witch decided as company policies on hour meter or km reading or its also depends on  work environment (like working on crusher plant) for greasing oil change air filter clean or change etc.