What are some good online courses to improve communication skills?

تم إضافة السؤال من قبل Amal Brahmi , Primary teacher , Ajyal Alghad
تاريخ النشر: 2014/12/11
Hasnat Abbasi
من قبل Hasnat Abbasi , customer service representative , sispro

Learn English via skype

Saiful Islam Hiron
من قبل Saiful Islam Hiron , Site HR Manager , Handicap International

You can communicate John Hopkins University or e-Cornell University USA.