Is Dubai visit visa helps to get job in Dubai for fresh job seekers?

تم إضافة السؤال من قبل VERNON ROY RODRIGUES , Travel Manager , KCE Belthanady
تاريخ النشر: 2014/12/11
Saiful Islam Hiron
من قبل Saiful Islam Hiron , Site HR Manager , Handicap International

May be ...............................

Mudassar Zulfiqar
من قبل Mudassar Zulfiqar , Safety Officer , Dandot Cement

i think it not. m already experiencing this period and still unable to get a job

Visit visa with reference is the key to success here.

but with out reference u get a job here is Your Luck , no one see abilities and experience here