Leased asset is shown in the balance sheet of?

<p><strong><em>a. Lessee</em></strong><strong><em>b. Lessor</em></strong><strong><em>c. Lender</em></strong><strong><em>d. Both lessor and lessee in50:50 ratio</em></strong></p> <p><strong><em>e. non of these.</em></strong></p>

تم إضافة السؤال من قبل VENKITARAMAN KRISHNA MOORTHY VRINDAVAN , Project Execution Manager & Accounts Manager , ALI INTERNATIONAL TRADING EST.
تاريخ النشر: 2014/12/09
Divyesh Patel
من قبل Divyesh Patel , Assistant Professional Officer- Treasury , City Of Cape Town

b. Lessor

Saleem Khatri
من قبل Saleem Khatri , Head of Finance , Berger Paints International

b. Lessor (real owner of the asset)

georgei assi
من قبل georgei assi , مدير حسابات , المجموعة السورية

The correct answer is B

VENKITARAMAN KRISHNA MOORTHY VRINDAVAN
من قبل VENKITARAMAN KRISHNA MOORTHY VRINDAVAN , Project Execution Manager & Accounts Manager , ALI INTERNATIONAL TRADING EST.

Leased asset is shown in the Balance sheet of :   Option (b)  >>>>>>>>>  Lessor

Malik Khalid Mahmood
من قبل Malik Khalid Mahmood , Regional Finance Manager , Leosons International FZ LLC

Lessor ...............................................................

FITAH MOHAMED
من قبل FITAH MOHAMED , Financial Manager , FUEL AND ENERGY CO for transportion petroleum materials

ANSWER b. Lessor