Facilitated team workshops gather information from a) Work teams representing different levels (of bus. unit) b) Audit committee c) Senior manager

تم إضافة السؤال من قبل Mir Mujtaba Ali , Internal Audit Manager , Confidential
تاريخ النشر: 2014/12/08
Mir Mujtaba Ali
من قبل Mir Mujtaba Ali , Internal Audit Manager , Confidential

The right answer is a) Work teams representing different levels of business units

Muhammad Majid Asghar
من قبل Muhammad Majid Asghar , Executive Assistant And Office Manager , Gulf Access LLC

c) Senior manager