What is survanta?

تم إضافة السؤال من قبل amr elasaer , اخصائى تمريض رعايه مركزه/فنى تخدير , arab contractor medical center
تاريخ النشر: 2014/12/08
Hezil DCosta
من قبل Hezil DCosta

SURVANTA  Intratracheal Suspension is a sterile, non-pyrogenic pulmonary surfactant intended for intratracheal use only.

Tope Christiana Oladotun
من قبل Tope Christiana Oladotun , Staff Nurse , Hamad Medical Corporation Covid

survanta is an intratracheal suspension used for treating neonatal distress