Do you agree that money investment for developing the poor countries like modern (Cultivation- Healthcare- ...etc) is better than weapon Development?

تم إضافة السؤال من قبل abdelrahman ibrahim , Software Engineer Configuration mamager , Software center
تاريخ النشر: 2014/12/07
abdelrahman ibrahim
من قبل abdelrahman ibrahim , Software Engineer Configuration mamager , Software center

it is better to help the poor peoples all over the world than spending money in WAR.