Inventory is valued at: a)Cost Principle b)Market Principle c)None of above

تم إضافة السؤال من قبل Mohammed Naimath ullah sajid , senior accountant , The Bookshop Trading Company llc
تاريخ النشر: 2014/12/06
zohair Siddiqui
من قبل zohair Siddiqui , Warehouse Associate , Numerous Warehouses

Inventory is always valued at cost principles because their is conversion cost associated in processing raw material into finished goods.