In evaluation of an investment center, top management should concentrate on A. Dollar sales B. Net income C. Profit percentage D. ROI

تم إضافة السؤال من قبل Lesley Lanag CMA CPA , Senior Accountant , Takaful Emarat Insurance (P.S.C)
تاريخ النشر: 2014/12/06
VENKITARAMAN KRISHNA MOORTHY VRINDAVAN
من قبل VENKITARAMAN KRISHNA MOORTHY VRINDAVAN , Project Execution Manager & Accounts Manager , ALI INTERNATIONAL TRADING EST.

D. ROI

Ahmed kandil
من قبل Ahmed kandil , Cost Controller , Battour Holding Cpompany

return on investment ( ROI )

georgei assi
من قبل georgei assi , مدير حسابات , المجموعة السورية

The correct answer is d

Divyesh Patel
من قبل Divyesh Patel , Assistant Professional Officer- Treasury , City Of Cape Town

Option D

Fawzy Ahmed Salim El-Shabiby
من قبل Fawzy Ahmed Salim El-Shabiby , Accountant , Servtel Information, Security, and Telecommunication Network Limited

Ans: D) ROI

Alex Al Yazouri
من قبل Alex Al Yazouri , General Manager , Al Mushref Cooperative Society

Correct answer is Return on Investment