What are the differences among TALENT, NON TALENT and RELUCTANT Talent in terms of HR Talent Management?

تم إضافة السؤال من قبل Saiful Islam Hiron , Site HR Manager , Handicap International
تاريخ النشر: 2014/12/06
Rana Riaz Ahmad
من قبل Rana Riaz Ahmad , Group Human Resource Office- Talent Management , Al Mansouri 3B Group

A bad HR head how don't have ability to transform his good workforce into THE BEST.