What are the limitations of qualitative methods for effective performance appraisal in terms of HR Performance management?

تم إضافة السؤال من قبل Saiful Islam Hiron , Site HR Manager , Handicap International
تاريخ النشر: 2014/12/06
VENKITARAMAN KRISHNA MOORTHY VRINDAVAN
من قبل VENKITARAMAN KRISHNA MOORTHY VRINDAVAN , Project Execution Manager & Accounts Manager , ALI INTERNATIONAL TRADING EST.

The capabilities are narrated  and not instantly proven on the basis of measurements by conducting merit tests. The qualitative interpretations may often subject to differences and that depends upon the capabilities of supervisors.