Selection of appropriate appraisal technique is important to give the correct result in terms of HR performance management. TRUE or FALSE?

تم إضافة السؤال من قبل Saiful Islam Hiron , Site HR Manager , Handicap International
تاريخ النشر: 2014/12/06
As Saleh
من قبل As Saleh , Recruitment Manager , Saudi House Recruitment

true

Amir Ageeb
من قبل Amir Ageeb , Content Senior Specialist , Elm Company

Completely true.

VENKITARAMAN KRISHNA MOORTHY VRINDAVAN
من قبل VENKITARAMAN KRISHNA MOORTHY VRINDAVAN , Project Execution Manager & Accounts Manager , ALI INTERNATIONAL TRADING EST.

Scientific techniques on the basis of research specially suit the requirements of the organization based on its character  are to be adopted for employee appraisal  by the HR Performance management.

The statement is true.