Career development path is helpful to create a Talent culture in terms of HR Talent Management. TRUE or FALSE?

تم إضافة السؤال من قبل Saiful Islam Hiron , Site HR Manager , Handicap International
تاريخ النشر: 2014/12/05
As Saleh
من قبل As Saleh , Recruitment Manager , Saudi House Recruitment

sure100% true

Mohamed Osman Mohamed
من قبل Mohamed Osman Mohamed , Fleet Maintenance Manager , Alnakhlah National for Transportation Services

True, because if any organization  executes a  CDP, it will result in increased satisfaction, productivity and retention.

Amir Ageeb
من قبل Amir Ageeb , Content Senior Specialist , Elm Company

Definitely true.