From your point of view of the lessee, a lease is a:

<p>a- Working capital decision</p> <p>b- Financing decision</p> <p>c- Buy or make decision</p> <p>d- Investment decision</p> <p> </p>

تم إضافة السؤال من قبل Divyesh Patel , Assistant Professional Officer- Treasury , City Of Cape Town
تاريخ النشر: 2014/12/05
Lesley Lanag CMA CPA
من قبل Lesley Lanag CMA CPA , Senior Accountant , Takaful Emarat Insurance (P.S.C)

Ans. D. Investment decision / Lease or buy

  Financing decision comes after coming up with a decision to acquire/buy the asset instead of leasing it.

georgei assi
من قبل georgei assi , مدير حسابات , المجموعة السورية

The correct answer is d

Malik Khalid Mahmood
من قبل Malik Khalid Mahmood , Regional Finance Manager , Leosons International FZ LLC

Investment decision

Fawzy Ahmed Salim El-Shabiby
من قبل Fawzy Ahmed Salim El-Shabiby , Accountant , Servtel Information, Security, and Telecommunication Network Limited

Ans : D) Investment Decision

Ednalyn Banuelos, CMA
من قبل Ednalyn Banuelos, CMA , Projects Accountant , Grade Ref., LLC

In my opinion, it could either be an investment or financing decision depending on the intention of the lessee.

VENKITARAMAN KRISHNA MOORTHY VRINDAVAN
من قبل VENKITARAMAN KRISHNA MOORTHY VRINDAVAN , Project Execution Manager & Accounts Manager , ALI INTERNATIONAL TRADING EST.

It could be a financing decision.

Alex Al Yazouri
من قبل Alex Al Yazouri , General Manager , Al Mushref Cooperative Society

(D)

Altaf Bhoon ACA
من قبل Altaf Bhoon ACA , Assistant Finance Manager , Atlantic Maritime Group FZE

D is the correct answer

Basit Ali
من قبل Basit Ali , Director of Engineering , Laverda Suites & Villas / Blue Bay Resorts

Option D