What is Strategic fit in Supply chain management and how it can be achieved?

تم إضافة السؤال من قبل Kamran Hameed , Maintenance Manager , Cabinet Division
تاريخ النشر: 2014/12/04
venkata ramana subraveti
من قبل venkata ramana subraveti , sr.manager , different companies

SCM IS CO RELATED WITH,STORES,PROCUREMENT OF THE NEEDS OF THE PRODUCTION COORDINATION WITH DEPATCHES,LOGISTICS

Every current industry need SCM to manage there work. we can achieve success in any business than we need to get complete knowledge of work running.