What is budgetary slack and goal congruence?

تم إضافة السؤال من قبل Lesley Lanag CMA CPA , Senior Accountant , Takaful Emarat Insurance (P.S.C)
تاريخ النشر: 2014/12/03
Aly Farouk Zamzam, (CMA)
من قبل Aly Farouk Zamzam, (CMA) , Accounting Manager , F.M.S Trading

Budgetary slack is a way of overstated costs and expense or downstated revenues when preparing the master budget in order to be on safe side of achieving target.