How to develop a safety program in order to reduce the traffic accidents?

تم إضافة السؤال من قبل Mohamed Osman Mohamed , Fleet Maintenance Manager , Alnakhlah National for Transportation Services
تاريخ النشر: 2014/12/03
mohammad arman
من قبل mohammad arman , Snr. safety officer & Advisor , inco international fzco

Always follow the country road safety procedure(Ex- everyday before start the shift safety officer conduct the TBT regarding road safety method or procedure) after then reduce the road accident.