How do I add users or additional services during our contract term on sage 100 ERP online?

تم إضافة السؤال من قبل Emad Mohammed said abdalla , ERP & IT Software, operation general manager . , AL DOHA Company
تاريخ النشر: 2014/12/02
الطبيعة الساحرة
من قبل الطبيعة الساحرة , مهندس تشغيل , الشركة العامة للابحاث والمياه الجوفية

 • Accounts Payable • Accounts Receivable • Bank Reconciliation • Bill of Materials • Business Insights Dashboard • Business Insights Explorer • Electronic Reporting • General Ledger • Inventory Management • Paperless Office • Purchase Order • Return Merchandise Authorization • Sales Order * Additional modules may be added in the future.